Mesenaattikampanja käynnistyi nuorisoseuran tueksi

Sanna Kivilahti tukee Alajärven nuorisoseuraa vaikeana aikana.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Tänään mesenaatti.me-sivustolla käynnistynyt kampanja mahdollistaa seuran tukemisen ostamalla esimerkiksi pääsylipun 1920-henkiseen pikkujouluun, jossa perehdytään Ebba-neidin mysteeriin, vuokraamalla Alvar Aallonsuunnitteleman toimitalon viikoksi tai hankkimalla Aallon piirtämän julisteen, postikortin tai puhelimen taustakuvan.

Nuorisoseura rahankeräyksen tiedot löytyvät Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran kotisivulta. Seura toivoo, että yhteisö ottaisi arvokkaan tilan ja seuran toiminnan yhteiseksi asiakseen ja osallistuisi keräykseen, kukin mahdollisuuksien mukaan.

Viime viikonloppuna lyhytaikaisten velkojen kattamiseksi järjestetyn huutokaupan tuotto jäi vaatimattomaksi, noin 400 euroon. Piha-aitta, jonka pohjahinta on 6 000 euroa, jäi toistaiseksi myymättä.

–Aittaa on nyt kyselty ja katsotaan, saadaanko siitä tarjouksia, kertoi Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry:n toiminnanjohtaja Sanna Kivilahti.

–Kansallispukuja on nyt saatu myytyä, kun myynti avattiin valtakunnallisesti. Järviseudun puvun osti alajärveläinen nainen ja miesten liivejä on varattu. Munsalan pukuja on vielä myymättä.

Aikaisemmin järjestetyt kirpputorit ovat tuottaneet noin 1 300 euroa ja lahjoituksia on tullut saman verran. Nämä tuotot on käytetty kaikki velkojen maksamiseen.

Kaikkiaan Nuorisoseuralla on velkaa reilut 40 000 euroa. Noin 8 500 euroa lyhytaikaisia velkoja erääntyy kuitenkin toukokuun lopussa, joten noin 8 000 euroa tarvittaisiin lämmön, sähkön ja veden saannin jatkumiseksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.