Petra Olli voitti julkkisten Big Brotherin

Petra Olli on osallistunut painijauransa päätettyään kahteen tositv-ohjelmaan.

Julkaistu:

19 päivän mittainen Big Brother Suomi -kausi huipentui finaaliin, jossa vastakkain olivat lappajärveläislähtöinen ex-painija Petra Olli sekä näyttelijä Markku Pulli. Finaalissa annetuista yleisöäänistä Olli sai 53 ja Pulli 47 prosenttia.

Kisan kolmanneksi sijoittui Nina Mikkonen ja neljänneksi Sara Forsberg.

Mainos

Voitostaan yllättynyt Olli lupasi käyttää ainakin osan 30 000 euron palkinnostaan nuorten painijalupausten tukemiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.