Leader-ryhmät kutsuvat rentoihin etätyötapahtumiin Euroopan puistopäivänä 24. toukokuuta

Leader-ryhmät kannustavat ihmisiä työskentelemään luonnossa maanantaina 24. toukokuuta Euroopan puistopäivän kunniaksi. Leader Aisaparin alueella tapahtuma järjestetään siten, että Vimpelin Lakeaharjulta eli Lakikselta (Lakeaharjuntie 100, 62800 Vimpeli) otetaan etäyhteys muihin hankekumppaneihin kello 11-12. Tervetuloa mukaan paikan päälle Lakikselle.

Tempaus järjestetään osana kansainvälistä Outdoor Leader -hankekokonaisuutta, jossa Leader Aisaparin hankekumppaneina ovat Leader Varsin Hyvä, Leader Ravakka, Leader Jokivarsikumppanit, Leader Ykkösakseli, Leader Pyhäjärviseutu Suomesta sekä Ruotsista Leader Sjuhärad. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.