Uusitut otteluohjelmat julki – superpesiskausi alkaa räväkästi kesäkuun alusta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon kausi alkaa vierasottelulla Kempeleessä 2. kesäkuuta kello 18. Toinen ottelu pelataan saman viikon sunnuntaina Saarikentällä kello 14 alkaen, kun vastaan asettuu Kiteen Pallo -90.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Porissa 6.-7.8. Lunta tupaan -tapahtuma tuo yhdistetyn kilpailun keskelle kesää ja superpesisottelun Imatran Pallo-Veikot – Siilinjärven Pesis yhteyteen 7.7. Tuttujen ottelupaikkakuntien lisäksi Superpesis vierailee kesän mittaan Ikaalisissa, Juvalla ja Pomarkussa. Kiteellä nähdään miesten joukkueen lisäksi yksi naisten superpesisottelu, kun Joensuun Maila kohtaa Roihuttaret Rantakentällä 4.7.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.