Kylätalon akustiikka testattiin ja hyväksi havaittiin

Vimpelin Mieslaulajat siirtää harjoittelunsa Lakis Areenalle.

Julkaistu:

Kategoria:

,

–On täällä parempi akustiikka kuin koululla, totesi kuoron johtaja Olli Uusitupa viitaten aiempaan harjoittelupaikkaan. –Kuulee oman äänen ja muidenkin laulun.

Vimpeli-laulu kajahti terävästi myös alakerran esiintymislavalla. Koekappaleen jälkeen keskusteltiin esiintymislavan tulevasta taustamateriaalista.

–Pehmeä tausta syö basson, Uusitupa sanoi toivoen taustalta pintaa, joka heijastaa ääniaaltoja hyvin.

Kuoro siirtää harjoittelunsa kesätauon jälkeen Lakis Areenalle, ja sinne suunnitellaan myös 2023 järjestettävää juhlakonserttia.

–Täällähän voisi pitää myös avoimet harjoitukset, ideoi Eeli Kivinen. –Sieltä voisi joku uusikin laulaja innostua mukaan.

HANNU Särkinen, joka on yksi tärkeä tekijä Vimpelin kylätalon eli Lakis Areenan toteutumisessa sekä kuoron jäsen, kertoi, että näytelmäpiiri ja kuoro olivat ensimmäisiä mahdollisia käyttäjiä, joita rakennuksen siirtoa ja pystytystä kaavailtaessa mietittiin.

–Näytelmäharjoituksiakin täällä voisi jo pitää, vaikka aivan valmista ei olekaan. Annamme lattian kuivua rauhassa ennen päällystemateriaalien laittoa, ettei tule ikäviä yllätyksiä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.