Kuntavaaliehdokkaat Järviseudulla

Alajärvi

Vasemmistoliitto: Ketola Olli, Nummi Tapio

Vihreät: Huttu-Nevanperä Kirsi, Hämäläinen Heli, Kuisti Jenni, Rabirokh Alexandra, Rinta-aho Petri, Takamäki Karoliina

Kokoomus: Averjanov Maria, Finnilä Jukka Pekka, Haapa-Aho Toni, Hoisko Tapani, Joensuu Jukka, Joensuu Pentti, Kalliomaa Turo, Keisala Arja, Koivukoski Jaana, Kotilainen Antti, Kyrönlahti Mika, Latvala Jussi, Leppäkangas Markku, Mäenpää Jari, Panula Jussi, Parviainen Marjo, Pohjonen Seppo, Pukkio Tarja, Rantala Olli, Saarela Jorma, Tallbacka Tuomo, Vistbacka Raimo, Väänänen Pertti

SDP: Hakala Harri, Matintupa Jukka Pekka, Tiistola Jorma

Kristillisdemokraatit: Joensuu Sanna, Kanervikkoaho Maria, Kanervikkoaho-Kataja Aino, Karjalainen Terhi, Latvala Merja, Latvala Sampo, Nätynki Anne

Keskusta: Aho Jaakko, Ahopelto Siiri, Ala-Mattinen Mika, Eteläaho Liu, Finnilä Sami, Haapa-aho Teija, Hauta-aho Juha, Hautakangas Anu, Hänninen Jarmo, Höykinpuro Tapio, Joensuu Antti, Jokela Marjo, Jokiranta Rauno, Kangastie Ilpo, Kariluoma Markku, Kivikangas Anttu, Kolonen Eeva Liisa, Korkea-aho Matti, Kujala Kuisma, Leikkari Pasi, Levijoki Antti-Kalle, Mariapori Timo, Mesiäislehto-Soukka Helinä, Mäkelä Terho, Mäkitalo Martti, Nurbiye Hasan, Ojala Aino-Maija, Palmu Sari, Peltokangas Emmi-Noora, Peltokangas Lea, Penninkangas Mauri, Pesu Keijo, Piispanen Saila, Rantala Marianna, Rentola Pentti, Rintamäki Esko, Sivula John-Eerik, Ukonmäki Kauko, Ukonmäki Mervi, Varila Jukka-Pekka, Viitasaari Marko, Välisaari Heikki

Perussuomalaiset: Eronen Kai, Halme Saija, Hautamäki Juhani, Honko Heikki, Hämeenniemi Jari, Höykinpuro Teemu, Joensuu Risto, Joensuu Tommi, Kangastie Jukka, Kantokoski Pirjo, Kantonen Orvo, Karhunen Valtteri, Kivimäki Timo, Korhonen Kari, Kämäräinen Tiina, Latvala Markus, Matintupa Ari, Matokangas Anne, Mäkelä-Laine Satu, Pakka Marko, Penninkangas Marika, Pulkkinen Toni, Salo Kari, Siirilä Pasi, Sillanpää Galina, Timmerbacka Mauno, Ukonmäki Marjatta, Ukonmäki Pekka

Kristallipuolue: Ojaniemi Elina

Evijärvi

Keskusta: Aho Antti Esko Oskari, Ahonen Esko, Alkio Juha, Anttikoski Jari, Hernesaho Kari, Holm Matti Juhani, Kaski Kalle, Katajamäki Emma, Lehto Alina, Mäkelä Joonas Sebastian, Mäkinen Johannes, Mäntylä Pasi, Niemi Saija-Liisa, Niemissalo Juha Seppo Olavi, Pietilä Mirva Hanna Maija, Vesala Pertti, Välikangas Susanna

Kristillisdemokraatit: Forsbacka Keijo, Kujala Juha-Matti

Kokoomus: Ahopelto Antti Esa, Hanhikoski Pauli Matti, Kattilakoski Karl Johan Markus, Pahkakangas Jarkko Juhani, Takamaa Iris, Takamaa Jani Juhani, Vinkanharju Juha Petteri, Kattilakoski Vily Markus

SDP: Kauris Teemu, Saari Anssi, Uusitalo Daniel, Vertanen Lasse

Vihreät: Wetterstrand Kristian Oiva Waltter

Vasemmistoliitto: Perkkalainen Antti

Kauhava

Kristillisdemokraatit: Hauta, Tiina, Hautamäki, Katja, Huhtala, Ari, Huhtala, Sini, Kaatrasalo, Antti, Kaljurand, Silvia, Kuokkanen, Minna, Lammi, Sirpa, Luoma, Arja, Luoma, Jorma, Malmi, Hanna-Liisa, Mäkinen, Pasi, Puroaho, Annika, Ruotsala, Lasse

SDP: Ahola, Jaana, Autio, Vesa, Haapsaari, Mika, Kipinoinen, Juha, Kivikangas, Emma, Lampinen, Kati, Loukasmäki, Leena, Mäkelä, Kari-Veli, Mäkisuvio, Lea, Pelkkala, Taneli, Peltola, Asko, Peltonen, Matias Pukkila, Mathias, Ranta, Tiina, Sui-Tuomaala, Hannele

Perussuomalaiset: Aula, Olli, Budde, Anastasia, Ekola, Marko, Haanpää, Ilkka, Haukkala, Heikki, Jaakkola, Alpo, Kallio, Ari-Ville, Kamppinen, Aapo, Kesa, Heiti, Koivisto, Jari-Pekka, Kojola, Katriina, Kuuru, Juho, Lilja, Reima, Luostari, Kari, Mattila, Risto, Mäki-Haapoja, Mira, Nuutinmäki, Päivi, Ojala, Hannu, Pirhonen, Joni, Poltto, Jyri, Puronvarsi, Esa, Rantala, Taina, Rinne, Arto, Salonpää, Hannu, Sandvik, Jan-Erik, Sillanpää, Santeri, Syri, Piia, Valkama, Sakari, Voltti, Markku, Välikangas, Vuokko, Ylitalo Seppo

Kokoomus: Ala-Rantala, Tiina, Erkinheimo, Jani, Haapaharju, Johanna, Haapala, Tuula, Haapsaari, Eeva, Hauhia, Janne, Heikkilä, Ville-Pentti, Herrala, Juha-Matti, Hietamäki, Pentti, Hiltunen, Taneli, Huhtala, Taina, Härkönen, Juha, Janhunen, Kari, Joensuu, Seppo, Kauppi, Tapani, Keltto, Jussi, Keskinen, Jani, Kivenmäki, Jukka, Korpi, Lea, Korpitie, Mira, Kujanpää, Johanna, Kunnari, Leena, Lahdenperä, Tuomas, Lammi, Jussi, Lillbacka, Veli-Matti, Lindholm, Raimo, Malinen, Tanja, Mannismäki, Niina, Mäntylä, Minna, Piri, Mika, Rantala, Ville, Renko, Timo, Rinkineva, Lauri, Saarimaa, Susanna, Sankelo, Janne, Sironen, Anna-Maria, Syrjälä, Piritta, Takala, Vesa, Tuominen, Tapani, Uusimäki, Toni, Välikangas, Jari, Ylinen, Virva

Keskusta: Annala, Annukka, Aro, Kaija, Asuinmaa, Antti, Autio, Tuomo, Ekola, Mika, Hakala, Heikki, Hakala, Teemu, Huhtala, Ville, Isotalo, Eija, Jaskari, Mikko, Jokelainen, Juha, Jutila, Jaana, Järvinen, Niina, Kankaansyrjä, Mika, Kari, Jorma, Korkealaakso, Heikki, Kujanpää, Jarmo, Kunnari, Marita, Kuoppala, Helena, Kurvinen, Antti, Lahti, Aira, Lahti, Jari, Lahti, Kaarina, Lammi, Sinikka, Liinamaa, Piia, Liinamaa, Tapio, Malmi, Seppo, Mattila, Marita, Mustajärvi, Miika, Mäenpää, Jouni, Mäki, Heli, Mäki-Fränti, Tuula, Mäkinen, Timo, Mäkipelkola, Mikko, Niemistö, Jaakko, Niva, Emmi, Ojanperä, Harri, Palomäki, Joonas, Peltokangas, Ari, Peltoluhta, Sami, Puhtimäki Anna Maija, Puroaho, Alpo, Rinne Tuomo, Roumio, Tiina, Sippola, Harri, Syrjälä, Eveliina, Teneva, Petya, Valkeinen, Asko, Virrankoski, Ville, Ylinen, Anu

Liike Nyt: Niva, Ville

Valitsijayhdistys toinen: Petäjäniemi Inga

Lappajärvi

Perussuomalaiset: Ahola, Pasi, Angervisto, Marko, Annola, Eetu, Etelämäki, Matti, Juttuniemi, Aku-Matti, Kangastie, Arvi, Karlström, Sari, Kuoppala, Petri, Mantela, Miika, Savola, Sami, Viitala, Timo

Kristillisdemokraatit: Luoma, Vesa, Mustikkamaa, Erkki, Viita-aho-Tohni, Maria

SDP: Keskinen, Pekka

Kokoomus: Angervisto, Raimo, Honkaniemi, Vuokko, Nyyssölä, Jorma, Nyyssönen, Kari, Perälä, Jouko, Rannila, Joni, Viinamäki, Seppo

Keskusta: Ala-aho, Ville, Dinga, Bo, Hernesniemi, Jari, Hernesniemi, Mari, Honkaniemi, Heikki, Keskivinkka, Seppo, Ketola, Minna, Kraatari, Vuokko, Lammi, Pirkko, Lamminen, Keijo, Niemelä, Sanna, Nyyssölä, Riitta, Ojala, Timo, Ollila, Jari, Ollila, Tapio, Paavola, Inka, Sadeharju, Minna, Savela, Erkki, Särkiniemi, Virpi, Viinamäki, Tuija, Väkeväinen, Ville, Övermark, Miika

Soini

Kokoomus: Peura Saana, Puro Rami, Päivärinta Pekka, Virkamäki Linda

Perussuomalaiset: Palomäki Jaakko, Raitanen Hilkka, Sillanpää Marjut, Sorvali Jari, Väliaho Markus

Keskusta: Aho Susan, Akonniemi Tapani, Halla-aho Ano, Herrala Eeva, Järvelä Elina, Keisala Juha-Pekka, Keisala Maija-Liisa, Källi Kari, Källi Mikko, Källi Saija, Laasala Kari, Laasasenaho Kari, Lehisalo Heikki, Rannila Maija, Vuorenmaa Suvi, Ämmälä Asko

Kristillisdemokraatit: Ahopelto Hanna, Apilasaho Atte, Jousmäki Veijo, Lepistö Aila, Mäkipelto Taru, Peura Leila, Rinne Johanna, Ritala-Latvala Satu, Saarimaa Tero, Salo Juha, Sorvali Marjastiina, Tohni Terhi, Viuhko Mervi

SDP: Piipponen Antti

Vasemmistoliitto: Keisala Jaakko, Patama Pentti

Vimpeli

Vasemmistoliitto: Hilli Jussi-Matti, Järvelä Matti, Kaunisto Mari, Kekkonen Minna, Kivinen Jouni, Lehto Matti, Rannanpää Eija, Siirilä Markku

Kristillisdemokraatit: Anttila Aaro, Anttila Atro, Hyyppä Esko, Järvenpää Laila, Vasalampi Lea

Kokoomus: Mulari Harri, Tuomisalo Seppo, Uitto-Kohonen Teija, Vesala Timo

Haloo Vimpeli: Arpala Jarmo, Kangas Hanna, Kjellbäck Matti, Korkea-aho Juha, Kujala Hanna, Lapinkorpi Markku, Lassila Teemu, Lassila Tero, Latvala Matti, Moskajärvi Susanna, Nahkala Mari, Niemi Jyrki, Nieminen Anna, Pohjoispää Pirjo, Puumala Anni, Raivio Antti, Sova Pasi, Särkinen Hannu

SDP: Huopana Aimo, Tornikoski Rosa-Maria

Keskusta: Ammesmäki Anita, Harju Tapani, Hänninen Harri, Koivukoski Yrjö, Kärki Ville, Laakso Marja-Leena, Luhtala Anne, Pajala Salla, Pajuoja Kati, Pekkola Pentti, Peltotupa Saara, Salomäki Sirpa, Savola Juho, Timo Marko, Timonen Veikko, Valtola Olli, Vihriälä Tuomo, Yliahtela Mari

Perussuomalaiset: Kamppila Juha, Latvala Pauli, Purosaari Antti, Riihimäki Eetu, Simpanen Jouni, Uusitupa Jukka-Pekka, Ylispangar Markku

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.