Lakeuden viesti kokoaa suunnistuksen huiput Vimpeliin

Luvassa on suunnistuksen juhlaa koko päivän ajaksi. Kello 11 käynnistyvät Rastifyrry ja veteraanisarjojen viestit. Iltapäivällä lähetetään Lakeaharjun rinteille Suomen parhaimmat naisjoukkueet. Heille viesti on 4-osuuksinen ja kestänee lähes kolme tuntia. Keskikesän ilta-auringon paisteessa ammutaan liikkeelle miesten viesti. Illan pimentyessä vähitellen suviyöksi (aurinko laskee kello 23.35) saadaan miesten viestiliigan voittaja selville puolenyön aikoihin. Miesten viestissä on viisi osuutta.

–Kolmekymmentä vuotta sitten, 8.-9.6.1991, juostiin tässä samassa maastossa Kraater-Jukola tosin vähän suuremmalla alueella. Järjestäjät pitävät tätä viestiliigan 2. osakilpailua, Lakeuden viestiä, 30-vuotisjuhlakisana ja sen kunniaksi joukkoon on kelpuutettu ainakin yksi sama rasti kuin Kraateri-Jukolassa, kertoi Heikki Kujanpää Järviseudun Rastista kisatiedotteessa.

Mainos

Viestiä voi seurata myös ISTV:n kanavalta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.