Lappajärven markkinat järjestetään heinäkuussa 2021

LAPPAJÄRVEN Yrittäjien hallitus päätti kokouksessaan 3. toukokuuta, että Lappajärven kesämarkkinat järjestetään 16.–17. heinäkuuta.

Markkinapaikkojen varauksia ottaa vastaan markkinasihteeri Kaisu Huhtala. Ajankohtaiset tiedot kesämarkkinoiden järjestelystä löytyvät Järviseudun Sanomien kotisivulta kohdasta Tapahtumakalenteri, jota kannattaa seurata.

Ennen markkinoita Lappajärven Yrittäjät käynnistävät kesätoritoiminnan Maneesilla juhannukselta lauantaisin. Paikalliset yrittäjä voivat tulla myymään sinne kalaa, marjoja, perunoita ja muita tuotteitaan.

–Metallinkeräys on käynnissä Ollilantiellä, konttiin voi tuoda kaikenlaista metalliromua, Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Sari Sulkakoski muistuttaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.