Vedon minitytöille hopeaa

Vimpelin Vedon minitytöt voittivat koripallon keskisen alueen hopeamitalit. Kuva:Pilvi Hanhikoski
VIMPELIN Vedon koripallon minitytöt voittivat keskisen alueen hopeaa viikonloppuna Vaasassa pelatussa lopputurnauksessa.

Ensimmäisessä ottelussaan Veto voitti Vaasan Salaman 48–42. Toisessa ottelussa Veto hävisi tiukan taiston Laukaan Urheilijoille koriluvuin 46–45. Laukaa voitti Keskisen alueen ykkösdivisioonan mestaruuden, Vedolle siis hopeaa ja Salamalle pronssimitalit.

Joukkueessa pelasivat Iida Rannanpää, Emma Latvala, Venla Tuomela, Elsa Thil, Liisi Harju, Sofia Meriläinen, Viivi Hanhikoski, Jenna-Justiina Mäenpää ja Sandra Latvala. Valmennuksesta vastasivat Tiina Kangasaho, Sanna Ahonen, Aino Riihimäki, Milla Joensuu ja Jarkko Havu.

ViVen tiedotus

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.