Alajärven Nuorisoseuran huutokaupassa myytävänä kansallispukujen lisäksi hirsinen piha-aitta

Nuorisoseuran piha-aitta myydään seuran velkojen maksamiseksi.
ALAJÄRVEN nuorisoseuralla järjestetään huutokauppa lauantaina 15. toukokuuta kello 11 alkaen.

Huutokauppaa varten otetaan vastaan lahjoituksia huutokaupattavista tavaroista tiistaina 11. ja keskiviikkona 12. toukokuuta kello 16–18. Lahjoittaa voi ehjää tavaraa, huonekaluja sekä koneita ja laitteita, mutta ei vaatteita. Huutokaupan tuotto käytetään Alajärven nuorisoseuran velkojen maksamiseen ja toiminnan hyväksi.

Huutokaupassa myydään myös Alajärven nuorisoseuran tontilla oleva hirsinen aittarakennus. Rakennusta voi käydä etukäteen katsomassa myös edellä mainittuina ilta-aikoina. Myös myynnissä olevat kansallispuvut huutokaupataan. Sekä aitalle että kansallispuvuille on asetettu lähtöhinta.

NUORISOSEURA tarvitsee edelleen apua. Taloudellinen tilanne on haasteellinen, koska koronavuoden aikana ole ollut mahdollista vuokrata taloa eikä järjestää omia tapahtumia. Talon pitäminen kylmillään ei ole tullut kyseeseen, koska kylmä talvi aiheuttaisi suojelukohteena olevalle rakennukselle vahinkoa. Aikaisemmin järjestetyt kirpputorit ovat tuottaneet noin 1 300 euroa ja lahjoituksia on tullut 1 300 euroa. Nämä tuotot on käytetty kaikki velkojen maksamiseen. Akuuttia velkaa on edelleen jäljellä noin 8 500 euroa. Maksuaikaa on toukokuun loppuun asti.

Alajärven nuorisoseuran toiveena on, että alajärveläiset tarjoavat mahdollisuuksien mukaan apua tässä tilanteessa, jotta toimintaa voidaan jatkaa. Toiminnan jatkuessa se tulee painottumaan vahvasti lasten ja nuorten kulttuuriharrastustoimintaan, kuten teatteri- ja ilmaisutaidon harrastuksiin.

Sanna Kivilahti

Toiminnanjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.