Evijärven sivistyslautakunta 6.4.

EVIJÄRVEN sivistyslautakunta päätti 6.4. liikuntatoimen avustusten jakamisesta. Niihin on varattu 8 000 euroa.

Liikuntatoimen yleis- ja kohdeavustuksia jaettiin seuraavasti: Alapään nuorisoseura 500 euroa kohdeavustusta, Evijärven kuntoilukeskus 2 600 euroa yleisavustusta, Evijärven Urheilijat 3 100 euroa yleis- ja 450 euroa kohdeavustusta, soutujaosto 400 euroa kohdeavustusta, yleisurheilujaosto 350 euroa kohdeavustusta, Evijärven Urheiluautoilijat 350 euroa yleisavustusta ja Järvi-Pohjanmaan erotuomarikerho 250 euroa yleisavustusta.

Keskustelun aikana Anne Kniivilä ehdotti, että kuntoilukeskuksen yleisavustus poistetaan kokonaan. Ehdotusta kannatti Anssi Saari. Se kaatui äänin 2–3. Vastaan äänestivät Anne Joensuu, Juha Niemissalo ja Ann-Helen Mäkelä.

SIVISTYSLAUTAKUNTA päätti myös lopettaa vuonna 2017 perustetun lähiliikuntatyöryhmän. Sen katsotaan saavuttaneen sille asetetut tavoitteet.

Työryhmän tavoitteena oli muun muassa selvittää, millaisia tarpeita ja toiveita kylissä oli liikuntapaikoille. Se toteutti myös lähiliikuntapaikkaselvityksen, jossa kartoitettiin nykyisten liikuntapaikkojen kunto ja parannustarpeet ja tehtiin suunnitelma siitä, missä järjestyksessä lähiliikuntamahdollisuuksia lähdettiin kehittämään.

Sivistyslautakunta ehdottaa, että lähiliikuntatyöryhmän tilalle perustetaan kuntalaisten osallistumista, osallistamista ja kuulemista edistävä yhteistyö- ja kehittämisfoorumi tai jokin vastaava, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointia ja yhteisön elinvoimaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.