Tero Rantakangas tekee paluun Ankkureihin

Tero Rantakangas tekee paluun Alajärven Ankkureihin. Kuva: Ankkurit

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkurien Ykköspesisjoukkue vahvistuu, kun Tero Rantakangas tekee muutaman vuoden tauon jälkeen paluun sinikeltaisiin.

–Tero tuo joukkueeseen melkoisesti kokemusta. Hänet tunnetaan vaarallisena lyöjänä ja erittäin loistavana ulkopelaajana, Teemu Höykinpuro Ankkureiden tiedotuksesta kertoo.

Viime vuodet Rantakangas on pelannut Alavudella. Ennen Alavuden pestiä hänellä oli pitkä ura Ankkureissa. Hän on pelannut joukkueen väreissä muun muassa 93 ottelua Superpesiksessä. Niissä kertyi lyötyjä juoksuja 4+96. Vuonna 2012 hänet myös valittiin miesten Superpesiksen vuoden tulokkaaksi.

Mainos

–Hyvällä ja odottavalla mielellä palaan Ankkuripaitaan. Täällä on nuori ja nopea joukkue. Innolla odotan alkavaa kautta ja etenkin vieraspelireissuja, että pääsen putsaamaan Keltin (Ville Keltikangas) korttipöydässä, Rantakangas kertoo.

–Toivottavasti päästään pelaamaan normaali kausi, eikä rajoitteita olisi enää katsojien suhteen. Ankkurifanit, tervetuloa Kitrolle kattomaan, kun pallo saa kyytiä kovempaa kuin koskaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.