Eteläpohjalaisista on ensimmäisen koronarokotuksen saanut 12,0 prosenttia

Nuolen suunta ja väri kertoo ilmaantuvuuden laskusta (vihreä) tai kasvusta (punainen). Mikäli ilmaantuvuus on pysynyt samana, esitetään se kuvaajassa vihreänä nuolenpäänä. Sairaanhoitopiirit on järjes-tetty tuoreimman seurantajakson ilmaantuvuuden mukaan. Raportointiviiveet voivat vaikuttaa varsinkin tuoreimman seurantajakson lukumääriin. Lähde: THL

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 18.3.2021 yhdeksän uutta koronavirustartuntaa. Seitsemän tartunnan saanutta on ollut jo karanteenissa olevia. Kahden muun tartunnan lähde on muualta Suomesta. Tartuntojen kokonaismäärä on 699.

Osastohoidossa on tällä hetkellä seitsemän koronapotilasta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 88 618. Eilen tutkittiin 508 näytettä.

Viimeisen kahden viikon aikana on todettu 51 tartuntaa (ilmaantuvuus 26,4/100 000 asukasta).

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on ollut pandemian kiihtymisvaiheessa 27.11.2020 lähtien. Tällä hetkellä koronatilanne on Etelä-Pohjanmaata parempi vain kolmessa sai-raanhoitopiirissä. Kts. kuva.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.