Korona-aika vauhditti laiturien kysyntää

LP-Laiturit syntyvät Lappajärvellä Mikko Jokinivan (vas.) ja Aku Juttuniemen johdolla.

Julkaistu:

Aihe:

–Meillä on kolme erilaista vakiokokoista laiturimallia. Tämän lisäksi teemme asiakkaille heidän yksilöllisillä toiveillaan varustettuja laitureita, Mikko Jokiniva kertoo.

Laitureita on mahdollista laajentaa kiilalevikkeillä tai jatkokäytävin asiakkaan toiveiden mukaan.

–Osa asiakkaista haluaa myös ostaa pelkän alumiinirungon ja rakentaa puuosat itse. Myymmekin siis myös pelkkiä alumiinirunkoja, Jokiniva muistuttaa.

–Tunnuslauseemme on kevyttä, kestävää ja kotimaista, tuotteillamme on avainlippu. Laitureissa käytettävä puu on kotimaista painekyllästettyä mäntyä ja muu rakenne alumiinia.

LP-Laiturin tuotteiden vahvuuksiin kuuluu niiden helppo asennettavuus ja purkaminen: se onnistuu kätevästi yhdenkin ihmisen voimin. Aku Juttuniemi sanoo tämän olevan erityisesti varttuneempien ikäluokkien mieleen.

–Toki samat asiat helpottavat nuorempienkin arkea.

Laitureihin on myös mahdollista saada kaiteet, jotka auttavat tukea tarvitsevia.

–Kaiteet ovat erityisesti varttuneempien ihmisten sekä liikuntarajoitteista mieleen. Laitureidemme vahvuuksiin kuuluu myös niiden vakaus, eli ne eivät heilu aallokossa ponttoonilaiturin tavoin sekä hiljaisuus, Juttuniemi listaa.

Mainos

Laitureissa on myös mahdollista säätää portaiden ja penkkien paikkoja. –Näin tehdään esimerkiksi silloin kun asiakas haluaa päästä vesisuksille suoraan laiturin päästä.

VIIME vuosi oli LP-Laiturille hyvä. Asiaan vaikutti koronavirustilanne, sillä ihmiset viettivät paljon aikaa kotona ja mökillä, mikä näkyi panostuksena lähiympäristöön.

–Myös tämän hetken tilauskanta on erittäin positiivinen. Asiakkaiden kannattaakin olla liikkeellä jo näin keväällä ja varata laituri hyvissä ajoin ennen kesäkelien alkamista.

Yrityksessä pohditaan myös jatkuvasti uusia visioita. Eräs näistä on laiturielementeistä rakennettu terassi.

–Samoista elementeistä on kätevä rakentaa terassi vaikkapa omakotitaloon.

LP-Laiturien tuotteita on saatavana suoraan Lappajärveltä sekä kymmeniltä jälleenmyyjiltä ympäri Suomea. –Palveluihimme kuuluu tarvittaessa myös asennus sekä perehdytys laiturin kasaamiseen ja purkamiseen. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas, Jokiniva painottaa.

Tomi Olli

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.