Järviseudun Golfseura panostaa aloittelijoihin

JGS:n toiminnanjohtaja sekä Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen on iloinen seuran saamasta tunnustuksesta.

JGS sai toiminnastaan merkittävän tunnustuksen aivan hiljattain, kun Suomen Golfliitto valitsi Järviseudun Golfseuran järjestämän Kivitippu ProAm ja Pro Invitational -tapahtuman Vuoden golftapahtumaksi. Viime vuonna ProAm-kisan tuotosta ja ohessa pidetystä huutokaupasta lahjoitettiin yli 38 000 euroa huippugolfari Mikko Korhosen 59 Fundille edistämään nuorten golfareiden taivalta. JGS:n toiminnanjohtaja sekä Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen on palkinnosta iloinen.

–Kisalla on pitkä perinne, sillä se on järjestetty jo kaksikymmentä kertaa. Kun nyt saimme tällaisen huomionosoituksen, tuntuu se hyvältä. Palkinto on samalla tunnustus vahvalle työllemme, missä mukana on myös todella paljon vapaaehtoisia, Keskinen sanoo.

Järviseudun Golfseuran toiminta matkaa myötätuulessa, seuraan liittyi viime vuonna enemmän uusia jäseniä kuin moniin vuosiin. Asiassa näkyy hyvien olosuhteiden lisäksi myös koronavirustilanne.

–Uskon takana olevan kummankin asian. Koronavirustilanne lisäsi ylipäätään ulkoliikunnan suosiota, mikä näkyi toiminnassamme. Kun JGS:n olosuhteet ovat kunnossa, auttoi se monia tekemään päätöksen aloittaa harrastus ja tulla pelaamaan kentällemme, Keskinen pohtii.

JGS tarjosi jo viime vuonna matalankynnyksen mahdollisuutta aloittaa golf. Tämä tarkoitti maksutonta tilaisuutta tutustua lajiin kokeneen harrastajan opastuksella. Perehdyttämistä ja starttikursseja järjestetään jälleen tänä vuonna toukokuusta alkaen. JGS toteuttaa toukokuussa myös tapahtumaviikon, milloin esimerkiksi viime vuonna lajin aloittaneet saavat lisäoppia.

–Ajattelimme, että tuoreiden harrastajien on pienen kertauksen kautta helpompi lähteä uudelle pelikaudelle.

JGS laajentaa tarjontaansa myös investoinneilla. Näissä merkeissä kentän uudelle puolelle avautuu kesäkuun aikana uusi harjoittelualue.

–Päätien alikulun ja ykkösväylän avauspaikan vieressä sijaitsevalle harjoitusalueelle on helppo siirtyä lossin avulla suoraan klubilta. Alueelle tulee lähipelipaikka, jossa voi harjoitella muun muassa puttaamista. Uutta ovat myös lyöntipaikat, joissa voi lyödä pressuun. Tällainen alue antaa mahdollisuuden lämmitellä ennen pelikierrokselle lähtöä.

Toinen uutuus on uuden puolen peliväylien läheisyyteen valmistuva kolmen par 3-väylän kokonaisuus, missä voi kätevästi harjoitella lajia. Valmista on tarkoitus olla loppukesästä.

–Koska mukaan on tullut paljon uusia pelaajia, haluamme tarjota heille lisämahdollisuuden harjoitella rauhassa. Lyhyet väylät tarjoavatkin erinomaisen mahdollisuuden treenaamiseen.

JGS on lisännyt golfautojen määrää. Lisäksi käytettävissä on tupla-akulla toimivia, golfvarustettuja sähköskoottereita.

Tärkeä osa JGS:n uutta kautta ovat myös kilpailut, jotka käynnistyvät toukokuussa.

–Siitä eteenpäin mennään niin yksilö- kuin joukkuekisojen merkeissä lokakuun alkuun saakka. Kohokohta on elokuussa järjestettävä ProAm-kisa, jossa juhlistamme myös juuri saamaamme tunnustusta.

Tomi Olli

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.