Kauhavan kaupungin avustukset ovat haettavissa vielä 22.3. asti

Julkaistu:

KAUHAVAN elämänlaatulautakunnan avustukset ovat haettavissa 22. maaliskuuta kello 15 asti.

Kulttuuritoimelta voi hakea kulttuuritoimen yleis- ja kohdeavustuksia sekä tapahtuma-avustuksia. Liikuntatoimelta puolestaan voi hakea urheiluseurojen yleis- ja kohdeavustuksia ja nuorisotoimelta nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien yleis- ja kohdeavustuksia.

Mainos

Kaikkia niistä haetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy kaupungin nettisivuilta. Lomake vaatii tunnistautumisen, joten kannattaa varata omat pankkitunnukset valmiiksi ennen hakemuksen täyttämistä, vinkkaa kulttuuriohjaaja Jaakko Erkinheimo.

–Ei kannata jäädä tuleen makaamaan koronarajoitusten takia, vaan nyt viimeistään kannattaa miettiä vaihtoehtoisia toteuttamistapoja esimerkiksi tapahtumille, hän sanoo. –Virtuaalitapahtumat ja striimaus eivät koskaan tule korvaamaan fyysisiä tapahtumia, mutta ne ovat mielestäni paljon tyhjää parempi vaihtoehto.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.