Veneellä rantaan asti

Hirskarin saaren rantaan ruopattiin syvennys veneitä varten. Kuva: Kari Toivola

LAPPAJÄRVEN isojakokunta avusti 2 000 eurolla hanketta, jossa Hirskarin saaren rantaan ruopattiin syvennys, jotta rantaan pääsee veneellä. Lisäksi tulevana kesänä hankkeessa tehdään vielä painekyllästetystä puusta rantautumislaituri, ja saarta siivotaan ja siistitään.

Hirskarin saari sijaitsee Lappajärvessä, Vimpelin puolella. Sen omistaa Lappajärven isojakokunta. Isojakokunta avustaa tämänkaltaisia, yleiseen käyttöön tulevia kohteita, kertoo hankkeen puuhamies Kari Toivola.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.