Hiihtomarssi päättyi onnellisesti Kivitippuun

Kaveria ei jätetä! Koitos on ohi ja sauna odottaa

Täyskuun kumottaessa, pimeältä Lappajärven selältä ilmestyi kolmen kuntajohtajan joukkio Kivitipun rantaan. Päivä urakka lähti liikkeelle auringon paistellessa kirkkaalta taivaalta aamulla. Matkaa joukkiolla oli päätepisteessä taivallettuna 44,62 kilometriä.

–Lähtiessä oli vastatuuli ja paluureissulla tuuli kääntyi ja taas oli vastainen tuuli, sellaista se on. Kaikenlaisia hiihtoreissuja on tullut tehtyä, mutta nyt kyllä oli yksi haastavimpia kelejä mitä vastaani on tullut, Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen lausahtaa.

Kolmikko saapui Kivitippuun takaisin perjantai-iltana ennen kello yhtätoista. Ilmeistä päätellen reissu oli raskas mutta onnistumine paistoi kolmikon ilmeistä. Suu kävi joka miehellä siihen tahtiin, mistä päätellen ei raskas keli ja vastatuuli ollut miehistä kaikkia mehuja saanut ulos puristettua.

Matkan aikana ja tauoilla oli kehitelty uusia ideoita, joilla Järviseutua markkinoidaan sekä tehdään tunnetuksi meillä ja maailmalla.

Raskas keli vaati reissulla veronsa, silti matkaa sivakoitiin tasaisella vauhdilla koko ajan. Hiihtoa 50 minuuttia ja 10 minuutin tauko energiatankkaukseen. Matkan keskivauhti kilometriä kohti oli 19 minuuttia 3 sekuntia. Ainoa pitempi tauko pidettiin Isoniemessä, johon Alajärven tekninen toimi oli järjestänyt taukopaikan eväineen. Kokonaisaika suoritukselle oli 14 tuntia 10 minuuttia ja 11 sekuntia.

Ennen saunaa ja lauteille siirtymistä nuorempi taistelupari Alasara & Leijonanmieli tuumailivat: “Josko tuon nyt vielä pistelisi uudelleen, kun latukin on valmiiksi auki.”

Seuraamme mielenkiinnolla mikä mahtaa olla kolmikon seuraava tempaus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.