Hiihtopartio saapui Isoniemeen huoltoa varten noin kello 16:00

Järven selällä on keli vielä aurinkoinen

Kuntajohtajien hiihtopartio saapui Isoniemeen huoltoa varten noin kello 16:00. Allekirjoittanut oli pitämässä kipinää kodassa, mihin oli toimitettu ruokaa ja juomaa hiihtäjiä varten. Kolmikon saapuessa oli hymy herkässä raskaasta taipaleesta huolimatta. Oli hiihdetty talvisodanhengessä umpista pitkin kohti Isoniemeä. 

Matkalla oli keskusteltu monista asioista ja uusia ideoita oli kehitelty hiihdon lomassa. Näistä kuulemme varmasti lisää lähiaikoina. Kotaan saapui myös Alajärven tekninen johtaja Jouni Hänninen. Kolmikko tankkasi evästä suolenmutkaan ja pulistiin siinä miesporukalla niitä ja näitä. 
Tauko on tauko jo nimensäkin mukaan ja kohta oli aika jatkaa matkaa. Matka jatkuu kohti Selkäsaaria ja siitä Kärnänsaaren kärkeä kohti. Vallitsevan kelin takia matkaa jatketaan Kärnän itäpuolta ja siitä päätepisteeseen Kivitippuun.
Vallitseva keli ja vedensekainen lumisohjo jäällä vaikutti reitin valintaan. Suoritus on todella kova ja kysyy sisua sekä korvienvälystä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.