Video kunnanjohtajien hiihtourakan alusta

Vesa Koivunen, Sam Leijonanmieli ja Sami Alasara kuvattuna Kivitipun edessä perjantaiaamuna. Kuva: Hannu Takala.
Sami Alasara, Sam Leijonanmieli ja Vesa Koivunen lähtivät sivakoimaan Kivitipun rannasta perjantaiaamuna heti aamun sarastaessa.

Järviseudun Sanomien päätoimittaja Hannu Takala kävi kuvaamassa lähdön drone-kameralla. Kuvissa näkyy kaunis helmikuinen aamu, aurinko ja lämpötilakin nousemaan päin. Kolme kunnanjohtajaa etenee määrätietoisesti kohti Isoniemen venesatamaa, jossa on tarkoitus pitää huoltotauko.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.