Lauantaina aurinko paistaa täydeltä terältä taivaalta ja sää on mitä parhain. Lappajärven Kivitipun läheisyydessä jäällä käy kova tohina ja moottorisahat laulavat kuorossa. Jäällä on käynnissä maailman suurimman jääkaruselli viimeistely, lisäksi jäällä kilpaillaan jääveiston Suomen mestaruudesta. Jääveiston voittaja ratkaistaan huomenna sunnuntaina.

Jääkarusellin pitäisi pyörähtää piakkoin, näin Janne Käpylehto antoi ymmärtää puhelun välityksellä. Eilen illalla se liikahti jo hieman, pyörähtääkseen täyteen ”vauhtiin” tänään lauantaina. Voima mikä tuon kokoisen jääkimpaleen liikkeeseen saattamiseksi on valtava. Kun se kerran liikkeeseen saatetaan, ei kiekko hetkeen pysähdy.

Kivitipun ravintolassa on lounastamassa eilisen hiihtäjistä kaksi hiihtäjää Alajärven Vesa Koivunen seurassaan Vimpelin Sam Leijonanmieli. Miesten silmistä sekä kasvoista huomaa, että fyysinen rasitus eilisellä hiihtoretkellä on ollut huomattava. Hyvin oli miehiä nukuttanut teltassa raikkaassa ilmassa täyskuun luodessa valoa. Miehet kiittävät kannustuksesta ja siirtyvät takaisin jäälle antamaan haastattelua muulle medialla.

Ohessa kuntajohtajien tunnelmia

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.