Kauhavalainen Häjy Live sai rahoitusta uudenlaiseen mobiilisovellukseen, jolla luodaan uusi tapa nauttia kulttuurista

KAUHAVALAINEN tapahtumatuotantoyritys Häjy Live Oy ei ole levännyt laakereillaan, vaikka tapahtumat ovatkin olleet enemmän ja vähemmän tauolla.

Yritys on kehittänyt liiketoimintaansa yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

–Olen reilu kuusi vuotta pyöritellyt mielessäni ajatusta eräänlaisesta puhelinsovelluksesta, jollaista ei meidän tai Business Finlandin tietojen mukaan vielä ole olemassa. Alkuvuodesta esittelin ideani Petrille ja päätettiin lähteä kokeilemaan, kertoo Tuomas Lahdenperä, joka toimii innovaatioprojektin johtajana ja yrityksen tuottajana. 

Sen verran Lahdenperä kertoo sovelluksesta tässä vaiheessa, että se luo kansainvälisellä mittapuullakin täysin uusia esiintymismahdollisuuksia esiintyjille.

–Sovelluksen avulla myös monet kulttuurin ystävät saavat uuden tavan nauttia kulttuurista, taustoittaa Lahdenperä.

YRITYS haki Business Finlandilta rahoitusta innovaatioonsa, ja saikin nopeasti myönteisen päätöksen.

–Rahoituksen turvin lähdemme toteuttamaan mobiilisovelluksesta prototyyppiä sekä suunnittelemaan sovelluksen sisältöä ja toimintoja, toimitusjohtaja Petri Valtee kertoo. –Prototyypin ja tarkemmat suunnittelut ostamme oululaiselta sovelluskehittäjäyritykseltä. 

Rahoitus oli Häjy Livelle tärkeä tuki lähteä toteuttamaan ideaansa, sillä koronan vuoksi yrityksen liikevaihto putosi rajusti. Rahoitus kattaa prototyypin kustannuksista 80 prosenttia.

Prototyypin valmistuttua yritys lähtee etsimään rahoittajia valmiin sovelluksen toteuttamiseen.

HÄJY LIVE myös palkkasi koronakriisin keskellä ensimmäisen työntekijänsä. 

–Palkkasimme yritykseemme myyntiin Veera Muilun, joka alkuun keskittyy myymään etäkeikkoja. Myöhemmin, kun maailma palautuu ennalleen, painopiste painottuu yritys- ja ryhmämyyntiin, kertoo toimitusjohtaja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.