”Pulinaa Pöntöstä”

Hei sinä järviseutulainen kuntavaaliehdokas! Nyt sinulla mahdollisuus mainostaa itseäsi ja tuoda omia kuntavaaliteemojasi ja ideoitasi julki Järviseudun Sanomien ”Pulinaa Pöntöstä” teeman alla netissä julkaistavassa videossasi.

Hei sinä järviseutulainen kuntavaaliehdokas! Nyt sinulla mahdollisuus mainostaa itseäsi ja tuoda omia kuntavaaliteemojasi ja ideoitasi julki Järviseudun Sanomien ”Pulinaa Pöntöstä” teeman alla netissä julkaistavassa videossasi.

Homma toimii näin: Kun ehdokasnumerosi on selvä, soita Eija Pippolalle toimitukseen numeroon 0400 778 542 ja varaa aika kuvaukseen, Eija antaa myös lisätietoja asiasta. Kuvaus suoritetaan soittojärjestyksessä ilmoitettuna ajankohtana. Sinulla on aikaa noin yksi minuutti esitellä itsesi ja asiasi, jonka takana seisot. Harjoittele siis huolella, mitä aioit sanoa äänestäjillesi.

Emme hyväksy alatyylistä tekstiä, rasismia, emmekä muutakaan, mitä emme katso soveliaaksi käytökseksi. Pidätämme kaikki oikeudet kuvattavaan videoon. Videosi julkaistaan kanavillamme vaalien alla.

Esimerkki kuvitteellisesta Re-Van ehdokkaasta Kerttu Kaarinasta on kuvattu toimituksessamme ja siitä voitte ottaa mallia omaan suoritukseen. Esimerkkivideo Kerttu Kaarina Kumma-Kolppalasta löytyy Järviseudun Sanomien kanvilta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.