Etelä-Pohjanmaalla seitsemän uutta koronatartuntaa

Neljä tartunnoista liittyy JIK-alueen tartuntaketjuun ja muut aiempiin tunnettuihin tartuntaketjuihin. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 605.

Osastohoidossa on 15 koronaviruspotilasta, valtaosa heistä on hoidossa Ilmajoen terveyskeskuksessa. Koronakuolemien kokonaismäärä alueella on 14.

Kahden edeltävän viikon aikana Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 62 uutta tartuntaa (ilmaantuvuus 32,1/100 000 asukasta). Koronaviruksen UK-variantin osuus tartunnoista on kasvanut nopeasti myös meidän alueellamme. UK-variantti tarttuu perusvirusta huomattavasti herkemmin, joten turvavälien ja maskien käytön merkitys korostuu entisestään.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 78 780. Eilen tutkittiin 491 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.