Jääkarusellin rakennus starttaa maanantaina Lappajärven Kivitipun Rannassa

Maailman suurimman jääkarusellin viereen sahataan pienempi jääkaruselli. Janne Käpylehto saapui Kivitippuun Lappajärvelle haastavissa olosuhteissa sunnuntaina. Tapasin Käpylehdon aamulla Kivitipun aamiaispöydässä. Hyvävoimainen Käpylehto oli aamulla jo ollut hyvissä ajoin jäällä tutkimassa tilannetta.

Paikalle oli tehty raivaustoimia talkooporukan jo toimesta aiemmin viikonloppuna.

–Tämä on sellaista hommaa, tämä jääkarusellin teko, että pitää olla A, B, C ja D-suunnitelmankin valmiina. Mutta sahoista ja laitteista ei tämän valmistuminen ainakaan kiinni jää. Onhan tässä aimoannos luovaa hulluuttakin mukana Käpylehto virkaa. Lisää vielä lopuksi en näe yhtään syytä, etteikö pienempi karuselli iltapäivällä pyörisi.

Järviseudun Sanomat seuraa tiivisti tapahtumia maasta sekä ilmasta.  

Pieni pätkä tunnelmista aamulla Kivitipun aamiaispöydässä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.