Lukijan mielipideartikkeli:

Perheiden valinnanvapaus on kotien asia

ÄÄNI keskustalle on aina ääni sille, että kotihoidontukea maksetaan myös jatkossa. Äidit ja isät saavat tulevaisuudessakin valita itselleen parhaiten sopivan hoitomuodon lapsilleen.

Kotihoidontuki ei ole vain äideille tai naisille. Kotihoidontuki on vapautta ja joustovaraa salliva tukielementti. Yhteiskunnan tulisi kannustaa myös isiä kotihoidontuen käyttöön. Kotihoidontuen avulla lasta voivat kotona hoitaa myös isovanhemmat.

Keskustalle ylisukupolvisuus on tärkeä arvo, eikä perhe-elämä ole poikkeus. Isovanhempien rooli tulisikin tunnistaa ja tunnustaa entistä paremmin. Keskustan tulee edelleen edistää perheiden mahdollisuuksia valita heille sopivin hoitomuoto.

Työ tarvitsee tekijöitä, mutta Suomi tarvitsee myös vauvoja.

Keskustalle kotona tehtävä hoiva-, hoito- ja kasvatustyö on arvokasta työtä.

Ulla Parviainen puheenjohtaja, Anna Sirkiä varapuheenjohtaja, Sari Palmu varapuheenjohtaja 

Suomen Keskustanaiset

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.