Järvi-Pohjanmaan alueen kunta- ja järjestöihmiset kokoontuvat saman pöydän ääreen maaliskuussa

Arkistokuva: Evijärven ja Kauhavan alueen ihmiset kokoontuivat saman pöydän ääreen tammikuun lopussa. Seuraavaksi on vuorossa Järvi-Pohjanmaan alue.

MITEN alueen asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyöllä? Millainen on järjestöystävällinen kunta? Näitä asioita pohditaan helmi-maaliskuulla Etelä-Pohjanmaalla toteuttavissa kumppanuuspöydissä.

Tällä kertaa ovat vuorossa Alajärven kaupunki, Lappajärven ja Vimpelin kunnat sekä Järvi-Pohjanmaan perusturva. Ne kutsuvat yhdistyksiä, seuroja, järjestöjä, yhteisöjä, luottamushenkilöitä ja kaikkia asiasta kiinnostuneita alueen asukkaita kumppanuuspöytään torstaina 11.3. kello 17.

Tilaisuuden aluksi kuntien ja kuntayhtymän edustajat kertovat, millaista yhteistyötä järjestöjen kanssa tehdään ja sen jälkeen keskustellaan yhdessä, miten toimintaa voisi kehittää ja päällekkäisyyksiä poistaa. Hyöty on molemminpuolinen.

Kokoontumisrajoitusten vuoksi tilaisuus pidetään verkossa Teams-sovelluksen avulla.

Kumppanuuspöytien järjestelyistä vastaavat kuntien ja kuntayhtymien kanssa Järjestöt mukana muutoksessa ja Leader-ryhmien Kylille-hanke sekä maakunnan rakenneuudistushanke.

Ilmoittautumislinkki ja suora kokouslinkki löytyvät myös Facebook-tapahtumasta Kumppanuuspöytä 11.3. Ilmoittautuneet saavat linkin ja tilaisuudesta kirjattavan muistion suoraan omaan sähköpostiinsa.

Etelä-Pohjanmaalla pidetään kaikkiaan 10 kumppanuuspöytää helmi-huhtikuun aikana. Evijärven ja Kauhavan alueen ihmiset kokoontuivat saman pöydän ääreen tammikuun lopussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.