Etelä-Pohjanmaalla eilen 7 uutta tartuntaa

Kuva: Eija Pippola

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 17.2.2021 seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 578. Tartunnat liittyvät aiempiin tartuntaketjuihin ja valtaosa sairastuneista on ollut jo karanteenissa. Myös JIK ky:n alueella on todettu uusia tartuntoja. Näiden osalta tiedottamisesta vastaa JIK ky:n johtava ylilääkäri Minna Timonen.

Kahden viikon aikana Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 49 uutta tartuntaa, ilmaantuvuus on noussut ja on nyt 25,4/100 000 asukasta.

Keskussairaalassa ei ole hoidossa koronapotilaita. Alueen terveyskeskuksissa on hoidossa 10 koronapotilasta.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 76 455. Eilen tutkittiin 471 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.