Raija Oranenja Anni Kytömäki vierailevat virtuaalisesti kansalaisopiston kirjailijailloissa

Raija Oranen.

Vierailuja on mahdollista seurata Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven kirjastoissa, jos koronarajoitukset sallivat. Vierailuihin voi osallistua myös kotoa käsin: ilmoittautuneille lähetetään ohjeet ja osallistumislinkki. Ilmoittautua voi osoitteessa www.jarvilakeus.fi.

Maanantaina 1.3. klo 18 kirjailija Raija Oranen kertoo tuotannostaan ja kirjailijan työstä. Oranen on julkaissut vuodesta 1971 alkaen lähes 80 teosta: 28 romaania, novelleja, näytelmiä, musiikkidraamoja, tv-draamoja, kuunnelmia, lastenkirjoja, lauluja. Teokset sijoittuvat sekä nykyaikaan että historiaan.

Tiistaina 13.4. klo 18 Finlandia-voittaja 2020 Anni Kytömäki kertoo tuotannostaan ja kirjailijan työstä, tavoista ruokkia mielikuvitusta, keinoista luoda tarina – ja siitä, miten tarinoiden keksiminen voi auttaa elämän kiemuroissa. Kytömäki kertoo: ”Kirjoittamiseni alkoi jo ennen kuin opin kirjaimet, lapsena, omin päin tehdyillä metsäretkillä. Romaanien kirjoittaminen on minulle tapa tutkia ihmismieltä ja oman aikamme ilmiöiden pitkiä juuria.”

Haastattelijana toimii Järvilakeuden kansalaisopiston rehtori Leea Keto. Kirjailijoille voi lähettää etukäteen kysymyksiä osoitteeseen leea.keto@jarvilakeus.fi.

Osallistuminen on maksutonta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.