Oma Säästöpankki hyvään tulokseen

Julkaistu:

Aihe:

Tulos tilikauden 2020 aikana kasvoi 15 prosenttia, lähes 38 miljoonaan euroon. Korkokate kasvoi 18 prosenttia ja palkkiotuotot nettomääräisesti noin 15 prosenttia. Kaikkiaan liiketoiminnan tuotot kasvoivat peräti 20 prosenttia vuoden 2020 aikana ja samaan aikaan kulut pysyivät hallinnassa. Pankkitoiminnan tehokkuutta kuvaavan kulu-tuottosuhteen osalta saavutimme erinomaisen 46,6 prosentin tason, kertoi toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi. –Taseen loppusumma ylitti ensimmäisen kerran neljän miljardin euron rajapyykin päätyen 4,4 miljardiin euroon. Tase kasvoi tilikauden aikana ennätykselliset 965 miljoonaa euroa.

Yhtiö arvioi, että kannattava kasvu jatkuu edelleen vahvana yleisestä talouden epävarmuudesta huolimatta ja konsernin vuoden 2021 tulos ennen veroja sekä vertailukelpoinen tulos ennen veroja kasvavat edelliseen tilikauteen verrattuna. –Meillä on osaava, motivoitunut, tyytyväinen henkilöstö ja tulokset sen mukaisia.

VUOSI meni hienosti koko pankilla haasteista huolimatta, ja näin myös Alajärven konttorilla, kertoi palvelupäällikkö Helena Marjomäki. –Alajärven konttorin on koko Järviseutu ottanut omakseen, ja asiakkaita meille tuleekin lisää koko ajan laajemmalta alueelta.

Marjomäen mukaan asiakkaat arvostavat selkeitä aukioloaikoja, saavutettavuutta ja nopeutta.

–Asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaat pitävät siitä, että meille on helppo tulla, ilmapiirimme on avointa ja kodinomaista. Asiakkaamme ovat myös valmiita suosittelemaan meitä ystävilleen.

Yhteistyö Kiinteistövälitys Omakodin kanssa on myös ollut sujuvaa.

Oma Säästöpankki on profiloitunut aktiivisena toimijana toimialueellaan järjestäen erilaisia tapahtumia ja avustaen monia toimijoita Töysän Säästöpankkisäätiön kautta.

–Tänä aikana joudumme välttämään isompia asiakastapahtumia, mutta toivotaan, että niiden aika tulee vielä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.