Viikonloppuna maakunnassa neljä uutta koronatartuntaa

Viime viikolla todettiin yhteensä 18 tartuntaa. Tartuntalähde saatiin kartoitettua 89 %:ssa tapauksista. Tartunnan saaneista 44 % oli jo karanteenissa olevia. Eri puolilla maakuntaa on useita pieniä tartuntaketjuja, mutta ei suuria joukkoaltistumisia.

Koronaviruspotilaita ei ole hoidossa keskussairaalassa eikä terveyskeskusten vuodeosastoilla.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 67 577. Eilen tutkittiin 221 näytettä.

Koronatestimäärät ovat kääntyneet kasvuun. Viime viikolla tehtiin 2227 testiä, joista positiivisia oli 0,7 %.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkin totesi koouksessaan 25.1. sairaanhoitopiirin alueen olevan edelleen kiihtymisvaiheessa. Ilmaantuvuus kahden viikon ajalta on 26,4 /100 000 asukasta. Tähän mennessä tammikuussa on todettu 71 tapausta.

Nyrkin aiemmat suositukset ovat voimassa 8.2.2021 saakka, kuten myös Aluehallintoviraston antama kymmenen hengen kokoontumisrajoitus. Suositukset ovat kokonaisuudessaan lueteltu sairaanhoitopiirin nettisivulla ja osoitteessa www.epshp.fi/nyrkki

Nyrkki kokoontuu seuraavan kerran perjantaina 29.1.2021 klo 14.00.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.