Piia Kujala valittiin uudelleen: “Mielestäni on hyvä, että katsotaan, että päätökset on tehty oikein”

Piia Kujala valittiin uudelleen. Kuva vuodelta 2019, jolloin hänet oli juuri valittu tehtävään ensimmäisen kerran.

Julkaistu:

Aihe:

TIISTAINA kokoustanut Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus päätti yksimielisesti valita Piia Kujalan uudelleen kuntayhtymän johtajaksi.

Uudelleen valinta käytiin Kujalan ja Eija Ala-Toppari-Peltolan välillä. Kolmas tehtävään vuonna 2019 hakenut henkilö, seinäjokinen Petri Lammassaari, ei enää ollut käytettävissä.

Kujala on edelleen vt. eli virkaa toimittava kuntayhtymän johtaja. Valinta on lainvoimainen valitusajan jälkeen.

Kujala itse kertoo olevansa onnellinen valinnastaan ja pitävänsä työstään.

–Mukava jatkaa eteenpäin tästä, hän kommentoi. –Demokratia toimii tällä tavalla, ja se on mielestäni hyvä, että katsotaan, että päätökset on tehty oikein.

Hän sanoo, ettei hänen ja Ala-Toppari-Peltolan välillä ollut kinaa jälkimmäisen tekemään valitukseen liittyen.

–Kyllä me oikein hyvin tehdään töitä yhdessä. Meillä on yhteinen tavoite: tuottaa hyvät palvelut alueemme asukkaille, hän sanoo. –Mielestäni Kaksineuvoisessa on aivan hyvä työilmapiiri. Olemme iso työyhteisö, meillä on töissä 700 henkilöä, joten tietysti aina on eroja näkemyksissä ja toimintatavoissa, mutta nehän kuuluvat työelämään.

Juttua muokattu klo 12.04: Lisätty Kujalan kommentit.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.