Museolla soi -tapahtuman tunnelmiin pääsee kotisohvalta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Videotallenteista koottu konsertti on katsottavissa ilmaiseksi 11. joulukuuta kello 17 alkaen ja 11. tammikuuta saakka. Lähes kaikki esitykset ovat aiemmin julkaisemattomia.

Museolla Soi 2020 jouduttiin peruuttamaan kaksi kertaa. Päädyttiin yrittämään livetaltiointia Jäykäntuvalle, mutta siitäkin ajatuksesta jouduttiin toisen korona-aallon vuoksi luopumaan. Konsertti on koostettu vanhoista taltioinneista.

–On edes jotakin tarjottavaa yleisölle, kun ei voi kokoontua konsertteihin, totesi Vimpeli-Seuran puheenjohtaja Jari Takala. –Saimme kunnalta avustusta tapahtuman järjestämiseen.

Esiintyjät ovat pääosin lähialueen eri-ikäisiä musiikin- ja taiteenharrastajia. Konsertissa kuullaan Soile Kautiainen-Hietalan, Les Hottentotsin, Aron & Cool Companyn, Riston ja entisten nuorten, Merja Uimosen, Janette Aholan, Henri Jokisen, Maritzan, Juhamatin, Taija ja Antti Purolan, The Heelsin, Three Decadesin ja Vimpelin mieslaulajien esitykset sekä yhteislaulu Vetelin Irtanaisviikolta vuodelta 2017.

YouTubeen tulee myös vuoden 2019 Museolla soi -tapahtuma Markku Lehtolan taltioimana. Tapahtuman tähtenä loisti Arja Havakka, jolle Vimpelin on lähellä sydäntä. Myös muita vanhoja konsertteja ja taltiointeja löytyy Vimpeli-Seuran YouTube-kanavalta.

–Näistä riittää kuunneltavaa vaikka joulun ajaksi.

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää 15-vuotisjuhlakonsertti.

–Siitä tulee ihan huippu, jos se pystytään järjestämään. Haluamme kehittää tapahtumaa paremmaksi ja paremmaksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.