Ilon pisaroita lasten ja nuorten arkeen

YRITTÄJÄ Johanna Korkea-aho polkaisi käyntiin Ilon pisaroita -kampanjan järviseutulaisten lasten ja nuorten ilahduttamiseksi. Kampanjalla kerätään rahaa tapahtumaan, joka toteutetaan kevään tai kesän 2021 aikana.

Parhaillaan facebook-kyselyllä kartoitetaan, minkä esiintyjän kohdeyleisö haluaisi Järviseudulla nähdä.

–Vaikka tällä hetkellä näyttää synkältä ja tapahtumia perutaan, luotamme siihen, että aurinkoiset ajat ovat edessä.

Korkea-aho kertoo idean Ilon pisaroihin syntyneen halusta tehdä hyvää, täyttää some iloisilla asioilla ja luoda lapsille ja nuorille jotain mukavaa odotettavaa ensi vuodelle raskaan vuoden jälkeen. Lasten ja nuorten lisäksi kampanjan toinen tärkeä ajatus on tuoda näkyvyyttä Järvi-Pohjanmaan yrityksille, koska kulunut vuosi on koetellut suuresti myös yrittäjiä.

Yhden pienen ihmisen kampanja laajeni.

–Heittelin ajatusta ilmaan ihmisille, ja jotain uskomatonta tapahtui! Jokainen, kenelle asiasta puhuin, lähti mukaan kampanjan alkustarttiin tavalla tai toisella. Sain apukäsiä, yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan järjestämiseen ja kuin huomaamatta pienestä kampanjasta kasvoi Järvi-Pohjanmaan yhteinen kampanja. Jpyp:n Anniina Heikkilä otti kampanjasta kopin ja on vienyt sitä aktiivisesti eteenpäin. Hänen apunsa on korvaamattoman tärkeä!

Varoja kerätään arpajaisilla, joissa on palkintona muun muassa pesutorni, lahjakortti ja lepakkotuoli. Yritykset voi halutessaan myös kerätä omilla kampanjatuotteillaan rahaa kampanjalle.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla arvan, tuotteen tai lahjakortin yhteistyöyrityksiltä tai maksamalla arpoja Vimpelin MLL:n tilille. Arpoja myyvät Vimpelissä Boutique Johanna K. ja Kukkasalonki Kastanja, Alajärveltä JAPO ja Lappajärvellä InKauneus ja Koskikievari/Ksenian Tupa. Arvontaan voi osallistua vuoden loppuun saakka ja arvonta suoritetaan 7. tammikuuta.

–Kaikki yritykset ovat tervetulleita mukaan heille parhaiten sopivalla tavalla ja jokaisen osallistuminen otetaan avosylin vastaan. Ajan puutteen vuoksi en ole ehtinyt ottaa yhteyttä kaikkiin mahdollisiin yhteistyökumppaneihin. Tämä keräyslupa on voimassa vuoden loppuun. Ensi keväälle sitten haetaan uusi lupa ja jatketaan keräystä eri tavoilla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.