Huutokaupalla myytävät palovartiotorni ja teräspalkkisilta ovat herättäneet kiinnostusta

Ylikylän koulun siltaa pitkin lapset ovat ylittäneet Kurejoen kouluun tullessaan. Kuvat: Alajärven kaupunki

Julkaistu:

Aihe:

Molemmat kohteet ovat myynnissä huutokaupat.com-sivustolla. Tarjouksia voi jättää 9. tammikuuta saakka.

Pyhävuoren 1950-luvulla rakennettu palovartiotorni on 27 metriä korkea. Sitä oli tiistaina käynyt katsomassa 1 105 kiinnostunutta. Sillan pituus on 24 metriä, korkeus 2,15 m ja leveys 1,30 m. Silta on rakennettu 1970-luvulla. Siltaa oli katsottu sivustolla 4 317 kertaa. Ilmoitukset jätettiin maanantaina 30.11. Tarjouksia kohteista ei ole vielä jätetty.

Kohteet tulee siirtää 30.4.2021 mennessä. Betonianturat saavat jäädä.

Kohteissa ei ole lähtöhintaa. Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Ostaja maksaa kaupungille takuusumman 1 000 euroa kolmen vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, joka palautetaan, kun purku ja nouto on hyväksytysti suoritettu määräajassa.

Kohde on maksettava kahden arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

VIMPELIN kunta myy huutokaupat.com-sivustolla tonttia Jukkalan asuinalueelta. Myytävänä olevan tontin osoite on Jukkalantie 1, 62800 Vimpeli. Tontilla on kokoa 1 993 neliötä ja rakennusoikeutta on 270+30 neliötä. Kohteen lähtöhinta oli 100 euroa. Keskiviikkona puolilta päivin korkein tarjous oli 1 000 euroa. Siitä oli jätetty 10 tarjousta.

Rakennuspaikalle on rakentamisvelvoitteen mukaan jätettävä rakennuslupahakemus viimeistään 31.9.2021. Rakennusvelvoitteen rikkomisesta ostaja joutuu korvaamaan kunnalle tontin todellisen hinnan, 12 920,50 euroa. Kohdetta on katsottu 2 144 kertaa.

Huutokauppa on osa Vimpelin kunnan käynnissä olevaa tonttikampanjaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.