Järvi-Pohjanmaalla kuusi uutta tartuntaa

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 78 positiivista koronatartuntaa 14.-1.12.2020 välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kuudella uudella tartunnalla. Tartunnat liittyvät Lehtimäen ryppään jatkotartuntaketjuihin.

Uudet tartunnan saaneet henkilöt ovat jo olleet karanteenissa ja heidät on asetettu eristyksiin.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella karanteeniin asetettujen altistuneiden määrä on laskenut noin 200 henkilöön, koska osan karanteeni on jo päättynyt.

–Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita. On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä, peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas toteaa.

Pandemiajohtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaina 3.12., jolloin linjataan rajoitukset jasuositukset sekä muut toiminnallisetmuutokset joulukuun osalta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.