Koronatilanne rauhoittumassa Järvi-Pohjanmaalla ja maakunnassa

JÄRVI-POHJANMAAN perusturvan alueella ei ole todettu yhtään uutta COVID -19-tartuntaa perjantain 23.10.2020 jälkeen.

Koronatartuntojen kokonaismäärä Järvi-Pohjanmaalla on 22, tiedotti pandemiajohtoryhmä tiistaina aamupäivällä. 17 tartunnoista on Vimpelissä. COVID-19-tartunnan saaneita ja sille altistuneita on kaikkien Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen kunnissa. Tartunnan saaneista eristyksissä on tällä hetkellä enää kolme ja altistuneita karanteenissa kuusi.

Pandemiajohtoryhmän asettamat suositukset päättyvät lokakuun loppuun. Jatkoa koskevista linjauksista päätetään perjantaina. Pandemiajohtoryhmä muistuttaa koko alueen asukkaita huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä kasvomaskien käytöstä. Edelleen on tärkeää noudattaa alueellisesti, maakunnallisesti ja kansallisesti annettuja suosituksia koronan taltuttamiseksi.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä koronatartuntoja oli tiistaina yhteensä 159. Tapausmäärät ovat laskussa ja mikäli tartuntatilanne jatkuu rauhallisena, maakunta palaa epidemian perustasolle kuluvan viikon aikana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.