Soinin kunnanhallitus 19.10.2020

Poimintoja kunnanhallituksen päätöksistä.

KUNNANHALLITUKSELLE tuotiin tiedoksi Vaasan hallinto-oikeuden 6. lokakuuta tekemä päätös, että kunnanvaltuustossa 18.12.2017 hyväksytty Korkeamaan tuulivoimakaava ei ole lainvastainen. Kaavaan on merkitty 19 tuulivoimalaa.

Tiedoksi merkittiin myös valtion koronasta ja veroperustemuutoksista johtuva lisätuki kunnille. Soini saa tänä vuonna noin 530 000 euroa, josta 177 000 peritään pois vuosina 2021 ja 2022.

Asunnon ostajan tukea myönnettiin kolmelle perheelle yhteensä 9 440 euroa. Kunta tukee asunnon ostajia ja rakentajia 40 eurolla per neliö aina 100 neliöön saakka.

Hyväksyttiin kaavoitusmäärärahojen käyttötarkoituksen muutos siten, että jo tänä vuonna voidaan aloittaa rantaosayleiskaavojen päivitysprosessi.

Marja-Elina Puronhaaralle myönnettiin ero kunnallisista luottamustoimista paikkakunnalta pois muuton vuoksi. Valtuustoon hänen tilalleen nousee Maija Rannila.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.