Kaupunginhallitus päättää maanantaina Kortesjärven kunnantalon myynnistä — kaupunginjohtaja esittää, ettei rakennusta myydä

KORTESJÄRVEN palvelutoimisto eli entinen kunnantalo oli myynnissä huutokaupat.comissa 24.8.–18.9. Huutokauppasivua katsottiin kaikkiaan 4 400 kertaa, ja neljä tarjoajaa huusivat rakennuksesta kaikkiaan 18 tarjousta. Korkein niistä jäi vain 6 050 euroon. Sen teki yksityishenkilö.

Kaupunginjohtaja esittää maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, ettei palvelutoimistoa myydä siihen hintaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.