Rinta-aholle kaksivuotinen jatkosopimus

Matias Rinta-aho pelasi viime kaudella sekä kotiuttajajokerina että etukentässä. Kuva: Vimpelin Veto
Miesten Superpesiksessä 253 runkosarjan ja 90 ylemmän runkosarjan ottelua pelanneen Matias Rinta-ahon ura jatkuu Vimpelin Vedossa.

Rinta-ahon ja hänen kasvattajaseuransa allekirjoittama jatkosopimus on kaksivuotinen. Rinta-aho edusti Kouvolan Pallonlyöjiä kaudella 2015 ja lisäksi hän on pelannut neljä ottelua Alajärven Ankkureiden pääsarjajoukkueessa kaudella 2013.

28-vuotias Rinta-aho kertoo saaneensa jonkin verran tiedusteluja muilta seuroilta. Kahden vuoden sopimus helpottaa seuraa ja pelaajaa itseään, ettei osapuolten tarvitse miettiä seuraavan kauden tilannetta. Monella muulla Vedon pelaajalla on kaudet 2021 ja 2022 kattavat jatkosopimukset.

–Kullasta pelataan joka vuosi. Vedolla on nuori ja nälkäinen porukka ja on mukava lähteä rakentamaan hommaa.

Kaudella 2020 Rinta-aho pelasi 24 Superpesiksen runkosarjan ottelua ja löi niissä 3+38=41 juoksua. Ylemmän loppusarjan peleissä hän löi 1+16=17 juoksua ja oli ratkaisemassa sekä Saarikentällä pelattua toista välieräottelua että Joensuun Kerubi Areenalla pelattua ratkaisevaa pronssiottelua Vedon hyväksi. Urallaan ”Masa” on pelannut myös yhden aikuisten Itä–Lännen, kaksi A-poikien Itä–Länttä ja yhden B-poikien Itä–Lännen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.