Etelä-Pohjanmaalla eilen yksi uusi koronatapaus

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 15.10. yksi uusi koronavirustartunta. Tartunnan jäljitystyö on vielä kesken. Tapausten kokonaismäärä on 146. Sairaalahoidossa on muutamia potilaita.

Ilmaantuvuus on alueellamme 14 vuorokauden seurannassa 32,1/100 000 asukasta (65 tapausta) ja seitsemän vuorokauden seurannassa 13,5/100 000 asukasta (28 tapausta). Sairaanhoitopiirin oma tilastointi  poikkeaa jonkin verran THL:n koronakartassa esiintyvistä luvuista.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki kokoontui eilen ja päivitti 7.10. antamiaan suosituksia valtioneuvoston 15.10. antamien uusien suosituksien mukaisesti. Suositukset julkaistaan sairaanhoitopiirin nettisivulla tämän päivän aikana.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 34 788. Eilen tutkittiin 483 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.