Evijärven vt. kirkkoherraksi valittiin Minna Lainimo

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAPUAN hiippakunnan tuomiokapituli on valinnut Evijärven seuraavaksi virkaatekeväksi kirkkoherraksi Minna Lainimon. Tällä hetkellä Ylistaron johtavana kappalaisena työskentelevä Lainimo aloittaa Evijärvellä 1. tammikuuta 2021 ja jatkaa vuoden loppuun asti. Evijärven nykyinen vt. kirkkoherra Laura Lahdensuo jatkaa tehtävässään siihen asti, kunnes Lainimo aloittaa.

Lahdensuo valittiin sijaiseksi Evijärvelle marraskuun 2019 lopussa Aki Paavolan siirryttyä Alahärmään. Sijaisuuden piti alun perin olla puolivuotinen, mutta sen jälkeen, kun Paavola jäi pysyvästi pois virasta, Lahdensuo jäi hoitamaan tehtävää vielä toiseksi puoleksi vuodeksi vt. kirkkoherrana.

Nyt Lahdensuo kuitenkin palaa hoitamaan omaa vakivirkaansa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kappalaisena. Mitään dramatiikkaa hänen lähtöönsä ei siis liity.

Mainos

–Pelkästään työn puolesta olisi varmaan ollut mahdollista jatkaakin Evijärvellä, mutta perhesyistä ja pitkän työmatkan takia katsoin parhaaksi palata Lapualle, Lahdensuo kertoo. –Työ Evijärvellä on ollut mielekästä ja yhteistyö on sujunut kaikin puolin hyvin. 

Hän vakuuttaa, että seurakunnan elämä jatkuu normaalisti.

–Varmasti hyvä jatkaja sieltä on tulossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.