Etelä-Pohjanmaalla todettiin eilen seitsemän uutta koronatapausta

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tähän mennessä todettu 142 koronavirustartuntaa. Muutamia potilaita on sairaalahoidossa.

Eilen 12.10. todettiin seitsemän koronavirustartuntaa. Suurin osa tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin ja sairastuneista osa on ollut jo karanteenissa.

Seinäjoen IdeaParkin Powerissa on ollut maanantaina 5.10. kello 15–20 välisenä aikana oireettomana myöhemmin koronapositiiviseksi todettu henkilö. Altistumisen riski asiakkaille on pieni. Tuona iltapäivänä Powerissa käyneitä pyydetään seuraamaan vointiaan 15.10. saakka ja ottamaan yhteyttä koronaan sopivien oireiden ilmaantuessa omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettuna maakunnalliseen päivystysapupuhelimeen 116117.

Kurikan kampuksella on ollut keskiviikkona 7.10. oireettomana myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö. Altistuneet on tavoitettu ja karanteenin on asetettu kahdeksan henkilöä. Muita kampuksella oleskelleita pyydetään seuraamaan vointiaan 18.10. saakka ja ottamaan yhteyttä koronaan sopivien oireiden ilmaantuessa omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettuna maakunnalliseen päivystysapupuhelimeen 116117.

THL:n ylläpitämässä ilmaantuvuuskartassa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku on 24,4 per 100 000 asukasta viimeisen kahden viikon ajalta.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 33 409. Eilen tutkittiin 420 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.