Aluemarkkinointivideo kertoo, millaista on elämä ”Super-Suomessa”

Työ etsii tekijäänsä -hankkeen Maria Yli-Sikkilä on ideoinut aluemarkkinointivideon. Arkistokuva.

Julkaistu:

Aihe:

–Aluemarkkinointivideo on tarkoitettu oman markkinoinnin tueksi hankealueen kunnille, yrityksille ja oppilaitoksille, joilla on tarve kertoa alueestamme uusien asukkaiden, opiskelijoiden tai työntekijöiden houkuttelemiseksi, kertoo projektipäällikkö Maria Yli-Sikkilä.

–Video kertoo, millaista elämä on täällä “Super-Suomessa”. Videon tarinan avulla tuodaan esiin alueemme hyvä palvelurakenne, sujuva arki, yhteisöllisyys, luonnon läheisyys sekä monipuolinen modernien yritysten kirjo. Video on haluttu toteuttaa siten, ettei alueen yksikään kunta tai yritys nouse ylitse muiden ja siitä syystä video soveltuu mahdollisimman moneen käyttöön. Se ei siis missään nimessä ole siis perinteinen eri kuntien esittelyvideo.

Susanna Korkiatupa Loistavaa-sisältötoimistosta vastaa videon käsikirjoituksesta ja toteutuksesta Yli-Sikkilän ideoinnin pohjalta.

Julkistustilaisuutta voi seurata livenä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun facebookissa kello 13.30. Heti julkistamistilaisuuden jälkeen video on kaikkien katsottavissa ja eteenpäin jaettavissa JPYP:n kotisivulla, facebookissa, youtubekanavalla sekä Työ etsii tekijäänsä –hankkeen facebookissa.

Mainos

MARRASKUUSSA 2019 käynnistynyt Työ etsii tekijäänsä -hanke sai alkunsa hankealueen kuntien, Alajärven, Evijärven, Kyyjärven, Lappajärven, Perhon, Soinin ja Vimpelin, sekä niiden kärkiyritysten huolesta, miten alueella taataan tulevaisuudessakin osaavan työvoiman saanti. Tähän mennessä hanke on ollut muun muassa mukana järjestämässä rekrytointi- ja opintomessuja, ennen koronarajoituksia erilaisilla messuilla ja tapahtumissa kertomassa hankealueesta ja nostamassa niissä esiin alueella avoinna olevia työpaikkoja.

Avoimia työpaikkoja Yli-Sikkilä jakaa viikoittain hankkeen facebooksivun kautta. Sivusta onkin kattavuuden ja julkaisuihin sitoutumisten takia muodostunut melko merkittävä tiedotuskanava.

Kesällä julkaistiin myös viiden jakson Podcast-sarja ”Tervetuloa Super-Suomeen!”, jossa mielenkiintoisten studiovierailijoiden kanssa tuotiin esiin alueen vetovoimatekijöitä. Podcastia pääsee kuulemaan Spotifyssa ja Soundcloudissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.