Etelä-Pohjanmaan koronatartuntaketjut sammumassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tähän mennessä todettu 142 koronavirustartuntaa. Eilen 13.10.2020 ei todettu uusia koronavirustartuntoja. Muutamia potilaita on sairaalahoidossa.

– Aikaisemmin todetut tartuntaketjut ovat nyt toivottavasti sammumassa. Varuillaan on kuitenkin syytä olla, vaikka uusia tapauksia ei eilen ilmaantunutkaan. Esimerkiksi lähialueiden huolestuttavan tilanteen vuoksi edelleen on syytä varautua tapausmäärien kasvuun, arvelee infektioylilääkäri Elina Kärnä.

Pandemiatilanne lähialueilla on huolestuttava, erityisesti Vaasan kaupungissa ollaan leviämisvaiheessa. Sinne ei ole syytä matkustaa, ellei se oli täysin välttämätöntä. Vaasalaisten matkustamista muualle ohjeistaa Vaasan kaupunki.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 33 934. Eilen tutkittiin 370 näytettä.

Järvi-Pohjanmaalla tartuntoja on 18, joista 14 on todettu Vimpelissä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.