Tomi Niskanen on Vedon uusi pelinjohtaja

Tomi Niskanen odottaa innolla pääsyä työskentelmään Vedon Superpesis-joukkueen kanssa. Kuva: Vimpelin Veto
TOMI Niskanen aloittaa Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen pelinjohtajana. Hänen sopimuksensa on vuoden mittainen ja sisältää myös optiovuoden.

Sotkamosta lähtöisin oleva 36-vuotias Niskanen on pitkän linjan pelinjohtaja, jonka viimeisin työsarka oli Lapuan Virkiän naisten Superpesis-joukkueen kanssa vuosina 2018-2020. Miesten puolella hän on valmentanut Kankaanpään Mailan ja Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueita. Päivätyönään Lapualla asuva Niskanen toimii Kuortaneen urheiluopiston pesäpalloakatemian valmentajana.

– Opettavaisimmat ovat olleet viimeisimmät vuodet. Erityisesti Lapuan-vuodet olivat mahtavaa aikaa ja itselläni kasvoi ymmärrys pelinjohtamisesta, valmentamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta näinä vuosina. Kehityskäyrä on ollut omasta mielestäni koko ajan ylöspäin ja halu oppia valmentajana ja pelinjohtajana johtivat siihen, että nyt on hyvä aika siirtyä Vimpeliin.

Viime kauden jälkeen Niskanen kertoo miettineensä pelinjohtajauransa jatkamista ja pesäpallon kiinnostavuutta. Hän kertoo saaneensa yhteydenottoja useammastakin suunnasta. Niskanen mietti, että hänellä on vielä annettavaa ja kehitettävää.

– Veto on huippujoukkue, jossa on huippuyksilöitä ja mahdollisuus menestyä. Olen käynyt Vimpelissä katsomassa pelejä ja myös kuullut, että koko yhteisö on joukkueen takana. Kokonaisuus kiehtoo ehdottomasti. Vedolla on nuori joukkue, jolla on potentiaali kehittyä ja ottaa siitä vielä enemmän irti – ja se on myös minun tehtäväni myös pystyä se tekemään.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.