Etelä-Pohjanmaalla viisi uutta koronatartuntaa viikonloppuna

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tähän mennessä todettu 135 koronavirustartuntaa. Neljä potilasta on sairaalahoidossa. (Luvut päivittyvät nettisivullemme viiveellä.)

Viime lauantain ja sunnuntain aikana todettiin yhteensä viisi uutta tartuntaa. Tartunnat liittyvät aiempiin, tiedossa oleviin tartuntoihin. Jäljitystyö ja tarvittavat eristys- ja karanteeni toimenpiteet on tehty. Viime aikojen tartunnoista yhteensä kahdeksan on todettu ammattikorkeakoulun opiskelijoilla.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 32 927. Eilen tutkittiin 420 näytettä.

–Sairaanhoitopiiri suosittelee, että kaikki sairaalassa asioivat, eli potilaat, saattajat ja vierailijat, käyttäisivät kasvomaskia. Pääsääntöisesti toivomme, että asiakkailla on mukana oma kasvomaski, mutta tarvittaessa sellaisen voi pyytää sairaalan neuvonnasta tai hoitavasta yksiköstä, ylilääkäri Matti Rekiaro sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.