Muutoksia Kauhavan elämänlaatupalveluiden syyslomaohjelmassa: osa tapahtumista peruttu, osa toteutuu suunnitellusti

Julkaistu:

Aihe:

TIUKENTUNEIDEN turvallisuussuositusten vuoksi Kauhavan elämänlaatupalveluiden syyslomaohjelmassa on muutoksia. Luvassa on kuitenkin edelleen monenlaista kivaa tekemistä koululaisille ja perheille.

Kokonaan on peruttu värikylpylauantai, PäiväSporttis, lasten tarinateatteripäiväleiri ja eurolla uimaan virkistysuimala Sateenkaareen -päivä.

Muutoksin toteutetaan jäähallin ilmaiset luisteluvuorot ja lasten lumihohtobailut.

Jäähallin ilmaisissa luisteluvuoroissa 12.–16.10. on muutoksia ajoissa: ma–ti klo 10–12 mailattomat ja klo 12–14 mailan kanssa ja ke–pe klo 9–12 mailattomat ja klo 12–15 mailan kanssa. Max 20 henkeä kerrallaan jäällä. 

Lasten lumihohtobailuissa Onnelan kesäteatterissa 16.10. klo 18–22 paikalla on kerrallaan enintään 20 henkeä. Porukka vaihdetaan tunnin välein. Paikkavaraukset puh. 040 5437561/Tuomas. Mikäli tilaa, myös ilmoittautumatta voi tulla paikalle.

Suunnitellusti toteutetaan yhä verkossa järjestettävät toiminnot (Fortnite-ilta, Ohjaamon discord-päivistys ja karkkipaja) sekä 10.10. Frisbeegolfin alkeet Kitkalla, 13.10. Lasten taidepäiväleiri Alahärmässä (max 15 osallistujaa, leiri täynnä, ei enää ilmoittautumisia), Kitkan ulkoilupäivä 14.10. klo 16-20 ja Ojutjärven ulkoilupäivä 17.10. klo 13-17 (paikalla ei kirjastoautoa), 15.10. drive in -elokuvanäytökset Kauhavan torilla (autojen väli 2 metriä), 15.10. KauhaValhalla-ennakkoturnaus pääkirjastolla (max. 18 osallistujaa) ja 14.10. klo 12-13 Nuorten ja ikäihmisten yhteinen ulkoilu Kauhavan urheilukentän ympäristössä (max 20 henkeä).

Museot ja Galleria Kaari ovat avoinna normaalisti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.