Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillinen 2020 peruuntuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Festivaalin johto pahoittelee tilannetta: ”Sekä ihmisten henkisen hyvinvoinnin että esittävien taiteiden alojen tulevaisuuden kannalta kulttuuritapahtumille olisi kova tarve. Toisaalta tehtävämme tapahtumajärjestäjinä on kuunnella terveydenhoitoalan asiantuntijoiden näkemyksiä sekä kunnioittaa annettuja viranomaissuosituksia.”

Liveton kautta ostettujen festivaalilippujen palautukset siirtyvät automaattisesti lipun ostaneille.  Soinin kirjastosta ostetuista lipuista saa rahat takaisin palauttamalla lipun ostopaikkaan.

”Voi myös sanoa, että meillä kävi ajoituksen suhteen huono tuuri. Kun tilanne tästä paranee ja tapahtumia voi taas järjestää turvallisin mielin, toivomme että yleisö myös löytää paikalle entistäkin aktiivisemmin”, toteavat Soinillisen järjestäjät, muusikot Juuli Holma ja Juhana Inkinen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.