Rogaining vaihtuu omatoimiseen rastiviikkoon

Alajärven Liikunta-Aalto 2020-hankkeen ja Järviseudun Rastin rogaining-sprinttisuunnistus jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi. Sen sijaan tarjolla on omarastiviikko, joka tarjoaa perjantaista 10. lokakuuta alkaen useita suunnistusratoja eri paikoissa sekä aikuisille että lapsille.

Lakeaharjulla toteutetaan vaellusrastit ja polkupyörärastit 10.-18. lokakuuta, keskustan pururadalla on kiintorastit ja Kurejoen Jamilla 15.-18.10. sprinttisuunnistusta sekä lapsille tinttisuunnistusta. Lisätietoa löytyy hankkeen kotisivulta.

Omatoimiradoille voi lähteä itselle sopivana aikana. Kaikilla radoilla tulee huomioida koronatilanne ja siihen liittyvät suositukset.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.